Kursöversikt

Kursens startsida

2017_0921_04352200-1.jpg

Välkomna till kursen Läkemedelsanvändning HT2021!

Kursstart: 2021-08-30 

Registrering: Webbregistrering 2021-07-29--2021-08-19

Omregistrering: Ska göras före kursstart, via länkat webformulär (Länkar till en externa sida.). Omregistrering sker i mån av plats några dagar efter kursstart, och i turordning efter när ansökan inkom.

Kursledare: Åsa Konradsson Geuken, Inst. för Farmaceutisk Biovetenskap (asa.konradsson-geuken@farmbio.uu.se)

Kursadministratörer: Marie Ringmar och Britta Wallsten, kursadm@farmbio.uu.se

Länk till programsida (Länkar till en externa sida.)

Länk till schema

Undervisningen kommer att bedrivas i varierande grad som campusundervisning blandat med moment på distans under förutsättning att inte smittläget försämras och restriktionerna förändras. Vid obligatoriska moment på campus krävs fysisk närvaro. Vi följer rektors beslut. Länk till universitetets sida för studentinformation om covid.

 

Har du testats positivt för Covid-19? För att vi ska kunna underlätta smittspårning och minska risken för smittspridning uppmanar jag er alla att ta del av aktuell information på: https://www.uu.se/student/rekommendationer-om-coronaviruset/ (Länkar till en extern sida.)

Observera att om du har testats positivt ska du i första hand kontakta kurs- eller programansvarig på din utbildning/institution.


Navigation/genväg

Farmfak_Ladok.pngstartsida-kontakt.pngstartsida-puff.pngstartsida-institutionen.pngstartsida-regler.pngstartsida-kursvardering.png

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum