Kursöversikt

Kursens startsida

Välkomna till kursen!

 

Nu börjar det närma sig kursstart! Alla vi lärare önskar er varmt välkomna till kursen Läkemedelsanalys med kursstart den 20 oktober.

Då smittspridning fortfarande är ett problem kommer kursen ges i ett blandat format denna termin med föreläsningar via Zoom, men övriga moment (seminarier/workshop/laborationer) på plats. Vi vill påminna studenter om att hålla sig hemma vid symtom på Covid, samt att testa sig. Vi önskar också att ni rapporterar bekräftad smitta till kursansvarig Mikael Engskog (mikael.engskog@ilk.uu.se) om så skulle vara fallet. 

Denna termin har vi bokat extra stora lokaler med flexibel inredning. Laborationen kommer genomföras i våra stora labb-lokaler på BMC.

 

Föreläsningar ges på distans via Zoom. Dessa kommer ges "live" samma datum och tid som anges i TimeEdit schemat. Samma Zoom-länk (https://uu-se.zoom.us/j/68657529019) kommer att användas till alla föreläsningar.

Seminarier kommer ges i halvklass på plats på BMC (extra stora lokaler med flexibel inredning)

Laboorationer kommer genomföras på BMC (stor labblokal, med särskilda regler för att minimera smittspridning)

Tentamen: E-tentamen som skrivs på BMC (B1:3)

 

Webbregistrering på kursen görs via Ladok. Notera att studenter som vill läsa kursen själva måste registrera sig inom registreringsperioden för att inte riskera att förlora sin plats på kursen. Datum för registreringsperioden är: 2021-10-13 till 2021-10-20 .

 

 

Kursstart: 2021-10-20, kl 09:15, via Zoom: https://uu-se.zoom.us/j/68657529019

 

Omregistrering på kursen

Om du har läst kursen och behöver komplettera obligatoriska moment som t.ex. laborationer så måste du ansöka om att omregistrera dig på kursen. Mer information och samtliga blanketter finns på programsidorna.  

Ansökan om omregistrering ska göras före kursstart (före terminsstart för nedlagda kurser). Sent inkomna ansökningar kommer inte att hanteras. För att skriva enbart tentamina på en kurs krävs inte omregistrering.

Anmälan till tentamen ska göras via Ladok senast 12 dagar innan skrivningsdatumet. Notera att du själv måste anmäla dig till tentan i tid. När anmälningsperioden har stängt läggs inga studenter till i efterhand. Tentamensanmälan görs via Ladok (inloggningssidan till Ladok hittar du på kursens startsida under ”Navigation/genväg”).

Du kan söka fram och se alla kurser och deras schema/datum för kursstart på www.schema.uu.se.

 

Kontaktuppgifter

Kursansvarig: Mikael Engskog (mikael.engskog@ilk.uu.se)

Kursadministration: kursadmin@ilk.uu.se

Apotekarprogrammet FAO2Y:https://studentportalen.uu.se/portal/portal/uusp/student/student-program?uusp.portalpage=true&toolMode=studentUse&entityId=135638


Navigation/genväg

Farmfak_Ladok.png startsida-kontakt.png Puff.png

startsida-institutionen.png startsida-regler 2.png startsida-kursvardering.png

 

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum